KONIEC

14.08.2011 12:18

Vážení priatelia. Vzhľadom na to, že pomerne vysoké percento ľudí svoj "podpis" pod vyhlásenie po prvých osloveniach zo štúdií porušilo a nechalo sa veľmi rýchlo zlomiť a veľkou rýchlosťou prestali trvať na tom, čo pred tým sami rozhorčene tvrdili, sme usúdili, že žiadny zoznam už nemá zmysel. Preto zoznam odstraňujeme.
Nedá nám nespomenúť pri tejto príležitosti jedno slovenské príslovie: "Prečo kura nehrabe zadarmo? Lebo by mu gazda okrem vajíčok začal brať pomaly aj vodu a nakoniec aj vzduch".
A to sa presne stane aj s dalšími štúdiami, ktoré logicky začnú ponúkať novú sumu, pričom im Jojka nič neznížila. Takže to bude další dôsledok slabosti hercov. Sami sebe sme si pokazili ceny a to zavrátnou rýchlosťou.
Na záver máme jednu radu pre štúdia: Predĺžte slučku na 2 a pol minúty a honorár za takúto slučku stanovte na 25 centov. Po  skúsenosti, že herci svoje vyhlásenia berú okamžite späť a nedokážu na svojich záujmoch nekompromisne trvať, štúdiam garantujeme, že hercov opäť samozrejme zlomia.
Ostávame s pozdravom a štúdiám prajeme ešte veľa, veľa ziskov.